Alpro Bautura din Alune 1l

Alpro

12,00 lei

Alpro Bautura din Alune 1l 12,00 lei

Alpro Bautura din Alune 1l. Ingrediente: apa, zahar, alune (2,5%), fosfat tricalcic, sare de mare, stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma gellan), emu...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Alpro Bautura din Alune 1l. Ingrediente: apa, zahar, alune (2,5%), fosfat tricalcic, sare de mare, stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma gellan), emulsifiant (lecitina de floarea soarelui), vitamine (riboflavina B2, B12, E, D2). Poate contine urme de alune. Nu contine lactate sau gluten.

  • Cod intern: 5411188110842
  • Continut: bautura din alune
  • Cantitate neta: 1l
  • Prezentare: Cutie
  • Pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe capac.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Milcov Brandy 1 l
39,20 lei
Pfanner Suc de Merisoare 1 l
7,90 lei
Evervess Bitter Lemon Apa Tonica 1,25 l
3,70 lei
Viceroy Red 100 Tigari
14,00 lei