Alpro Bautura din Migdale 250 ml

Alpro

4,00 lei

Alpro Bautura din Migdale 250 ml 4,00 lei

Alpro Bautura din Migdale 250 ml. Ingrediente: apa, zahar, migdale (2%), fosfat tricalcic, sare de mare, stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma gellan...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Alpro Bautura din Migdale 250 ml. Ingrediente: apa, zahar, migdale (2%), fosfat tricalcic, sare de mare, stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma gellan), emulsifiant (lecitina de floarea soarelui), vitamine (riboflavina B2, B12, E, D2). Poate contine urme de alune. Nu contine lactate sau gluten.

  • Cod intern: 5411188114628
  • Continut: bautura din migdale
  • Cantitate neta: 250 ml
  • Prezentare: Cutie
  • Pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe capac.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Florentino Lichior cu Aroma de Fructe de Capsuni 500 ml
10,65 lei
Kent Nanotek Black Tigari
16,00 lei
Beciul Domnesc Feteasca Neagra Vin Demidulce 750 ml
17,35 lei
Kent HD Blue Tigari
15,50 lei