Alpro Bautura din Nuca de Cocos 1l

Alpro

11,20 lei

Alpro Bautura din Nuca de Cocos 1l 11,20 lei

Alpro Bautura din Nuca de Cocos 1l. Ingredente: apa, lapte de cocos (5,3%)(crema de nuca de cocos, apa), orez (3,3%), fosfat tricalcic, stabilizatori (caragenan...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Alpro Bautura din Nuca de Cocos 1l. Ingredente: apa, lapte de cocos (5,3%)(crema de nuca de cocos, apa), orez (3,3%), fosfat tricalcic, stabilizatori (caragenan, guma de guar, guma xanthan), sare de mare, vitamine (B12, D2), arome. Poate contine urme de migdale si alune. Nu contine lactate sau gluten.

  • Cod intern: 5411188116592
  • Continut: bautura din nuca de cocos
  • Cantitate neta: 1 l
  • Prezentare: Cutie
  • Pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe capac.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Zarea Crystal Demisec Vin Spumant 750 ml
16,35 lei
Mountain Dew Bautura Racoritoare Carbogazoasa 500 ml
3,00 lei
Valentins Bere Blonda Nefiltrata Doza 500 ml
3,69 lei
Tullamore Whisky 700 ml
89,50 lei