Alpro Bautura din nuca de cocos cu migdale 1l

Alpro

12,30 lei

Alpro Bautura din nuca de cocos cu migdale 1l 12,30 lei

Alpro Bautura din nuca de cocos cu migdale si adaos de calciu si vitamine 1l. Ingrediente: apa, lapte de cocos (3,3%)(crema de nuca de cocos, apa), zahar, migda...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Alpro Bautura din nuca de cocos cu migdale si adaos de calciu si vitamine 1l. Ingrediente: apa, lapte de cocos (3,3%)(crema de nuca de cocos, apa), zahar, migdale (1,3%), fosfat tricalcic, sare de mare, corector de aciditate (monofosfat de potasiu), stabilizatori (guma gellan, guma din seminte de carruba), emulgatori (lecitina din floarea soarelui), arome, vitamine (E, D2, riboflavina B2, B12). Poate contine urme de alune. u contine lactate, gluten sau cereale.

  • Cod intern: 5411188118732
  • Continut: bautura din nuca de cocos cu migdale
  • Cantitate neta: 1l
  • Prezentare: Cutie
  • Pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe capac.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Vita Romaneasca Alb Riesling Vin Demisec 750 ml
12,58 lei
Santal Suc de Strugure - Zmeura 1l
6,50 lei
Alpro Bautura din Soia 1 l
10,80 lei
Cava D'Oro Bautura Spirtoasa 500 ml
20,50 lei