Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Ciocolata 1l

Alpro

12,30 lei

Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Ciocolata 1l 12,30 lei

Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Ciocolata 1l. Ingrediente: apa, zahar, boabe de soia decorticate (5,8%), carbonat de calciu, arome, sare de mare, corector d...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Ciocolata 1l. Ingrediente: apa, zahar, boabe de soia decorticate (5,8%), carbonat de calciu, arome, sare de mare, corector de aciditate (fosfat de dipotasiu), praf de cacao degresata (1,5%), stabilizatori (caragenan, guma de guar, guma xanthan), vitamine (riboflavina B2, B12, D2).

  • Cod intern: 5411188300328
  • Continut: bautura din soia
  • Cantitate neta: 1 l
  • Prezentare: Cutie
  • Pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe capac.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Pfanner Suc de Portocale Rosii 2 l
11,43 lei
Alpro Bautura din nuca de cocos cu migdale 1l
12,30 lei
Aqua Carpatica Apa Minerala Sticla 750 ml
4,00 lei
Kent Silver Tigari
15,50 lei