Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Vanilie 250 ml

Alpro

3,40 lei

Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Vanilie 250 ml 3,40 lei

Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Vanilie imbogatita cu Calciu si Vitamine 100 ml. Ingrediente: apa, zahar, boabe de soia decorticate (5,8%), carbonat de calci...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Alpro Bautura din Soia cu Aroma de Vanilie imbogatita cu Calciu si Vitamine 100 ml. Ingrediente: apa, zahar, boabe de soia decorticate (5,8%), carbonat de calciu, arome, sare de mare, corector de aciditate (monofosfat de potasiu), extract de morcovi, stabilizator (guma de gelan), vitamine (riboflavina B2, B12, D2).

  • Cod intern: 5411188082620
  • Continut: bautura din soia
  • Cantitate neta: 100 ml
  • Prezentare: Cutie
  • Pastrare: A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in termen de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe capac.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Kent HDI Silver Tigari
15,00 lei
Fares Ceai Digestie Usoara 30 g
4,50 lei
Fanta Lamaie Bautura Carbogazoasa cu Suc de Lamaie 500 ml
2,90 lei
Lucky Strike Original Red Tigari
15,00 lei