DESPRE NOI

Suntem o companie de distributie si retail, infiintata in anul 1993 cu sediul in Cluj Napoca. Tot in anul infiintarii, am deschis si primul magazin alimentar in judetul Maramures si de atunci incepand ne-am extins activitatea odata cu evolutia pietei clujene si dinamica ei.

In cei 23 de ani de vechime in domeniu, ne-am fundamentat activitatea pe perseverenta si devotament si ne-am respectat intotdeauna clientii, reusind sa le satisfacem asteptarile. Atat pe sectorul de retail, cat si pe cel de distributie, am cunoscut o crestere a firmei si a notorietatii brandului Nasticom, evolutie consemnata de urmatoarele coordonate:

9 magazine proprii: 

 Magazin Alimentar - Str. Traian Vuia, nr. 134
 Magazin Nasti&Co 1 - B-dul Eroilor, nr. 48
 Magazin Nasti&Co 2 - Str. Bistritei, nr. 85
 Magazin Nasti&Co 3 - Str. Pasteur, nr 22-24
 Magazin Nasti&Co 4 - P-ta Cipariu, nr 15
 Magazin Nasti&Co 5 - Str. Septimiu Albini, nr 109
 Magazin  Nasti&Co 6 - Str. Oasului, nr. 86-90

 Magazin Taku Art – Str. Bistritei
 Insula Kent – Polus Center

 

Increderea pe care ne-au acordat-o partenerii nostri, contractele de distributie care dureaza de la infintarea firmei, stabilitatea financiara, fluctuatia redusa a personalului, pregatirea profesionala a acestuia si calitatea serviciilor prestate, ne-au ajutat sa facem diferenta pe piata in randul celorlalte firme de distributie si sa ne consolidam ca fiind cea mai buna alegere in realizarea unor colaborari de lunga durata. 

Cu pasi marunti, dar siguri, consecventi si sustinuti de colaborarea cu partenerii nostrii am reusit in timp sa satisfacem nevoile a peste 5000 de clienti. Suntem intr-o continua crestere si imbunatatire a serviciilor prestate.