Ulker Biskrem Biscuiti umpluti cu crema de cacao 40 g

Ulker

0,90 lei

Ulker Biskrem Biscuiti umpluti cu crema de cacao 40 g 0,90 lei

Ulker Biskrem Biscuiti umpluti cu crema de cacao 40 g. Ingrediente: faina de grau, crema de cacao 30% [zahar, grasimi vegetale nehdrogenate (palmier), cacao cu ...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Ulker Biskrem Biscuiti umpluti cu crema de cacao 40 g. Ingrediente: faina de grau, crema de cacao 30% [zahar, grasimi vegetale nehdrogenate (palmier), cacao cu continut redus de grasime (10%), pasta de alune, lapte praf integral, zer praf, emulsifiant (lecitina de soia), sare iodata arome], zahar, grasimi vegetale nehidrogenate (palmier), sirop de glucoza, praf de oua, sare iodata, agenti de afanare (carbonat acid de sodiu, pirofosfat acid de sodiu), arome. Poate contine urme de susan si sulfiti.

  • Cod intern: 5941664000058
  • Continut: biscuiti
  • Cantitate neta: 40 g
  • Prezentare: Pachet
  • Pastrare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Fuchs Condimente pentru Muraturi Plic 30 g
1,90 lei
Sanovita Little Hearts cu Merisor 100 g
3,20 lei
Kamis Curry 25 g
3,20 lei
Sanovita Seminte de Mac 100 g
2,70 lei