Ulker Cizi Biscuiti cu Cascaval 70 g

Ulker

1,50 lei

Ulker Cizi Biscuiti cu Cascaval 70 g 1,50 lei

Ulker Cizi Biscuiti cu Cascaval 70 g. Ingrediente: faina de grau, grasime vegetala (palmier), zer pudra, sirop de glucoza, sare, lapte praf, pudra de cascaval 1...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Ulker Cizi Biscuiti cu Cascaval 70 g. Ingrediente: faina de grau, grasime vegetala (palmier), zer pudra, sirop de glucoza, sare, lapte praf, pudra de cascaval 1%, agenti de afanare (carbonat acid de sodiu, carbonat acid de amoniu), aroma, conservant (metabisulfit de sodiu). Poate contine urme de oua, susan, soia si alune.

  • Cod intern: 8690504009207
  • Continut: biscuiti
  • Cantitate neta: 70 g
  • Prezentare: Pachet
  • Pastrare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Fora Masline Negre 700 g
11,50 lei
Arovit Nectar Dietetic cu Mar si Caise 750 ml
4,50 lei
Alka Prajitura Casei cu Mere Confiate 380 g
6,80 lei
Wrigley Guma Orbit Kids Tropical Fruits 13 g
2,30 lei