Ulker Tempo Biscuiti de Cacao cu Crema de Ciocolata 90 g

Ulker

1,90 lei

Ulker Tempo Biscuiti de Cacao cu Crema de Ciocolata 90 g 1,90 lei

Ulker Tempo Biscuiti de Cacao cu Crema de Ciocolata 90 g. Ingrediente: faina de grau, crema de ciocolata 30% (zahar, grasime vegetala - palmier, cacao pudra, la...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Ulker Tempo Biscuiti de Cacao cu Crema de Ciocolata 90 g. Ingrediente: faina de grau, crema de ciocolata 30% (zahar, grasime vegetala - palmier, cacao pudra, lapte praf degresat, amidon de porumb, arome, emulsifiant - lecitina de soia, ciocolata 0,1%), grasime vegetala (palmier), zahar, cacao pudra (4%), sirop de glucoza, sare, lapte praf degresat, emulsifiant (lecitina de soia), agenti de afanare (carbonat acid de sociu, carbonat acid de amoniu, pirofosfat acid de sodiu), aroma.

  • Cod intern: 5941664007743
  • Continut: biscuiti
  • Cantitate neta: 90 g
  • Prezentare: Pachet
  • Pastrare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Sanovita Covrigei cu Vanilie 100 g
1,60 lei
Pambac Melci Ondulati 1 kg
3,60 lei
Maggi Cub Legume 60 g
2,10 lei
Aroma Alune Braziliene 100 g
9,30 lei