Vel Pitar French Toast Paine cu Faina Integrala 600 g

Vel Pitar

4,50 lei

Vel Pitar French Toast Paine cu Faina Integrala 600 g 4,50 lei

Vel Pitar French Toast Paine cu Faina Integrala 600 g. Ingrediente: faina neagra de grau, apa, faina integrala de grau (10%), faina fraham din grau, tarate de g...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Vel Pitar French Toast Paine cu Faina Integrala 600 g. Ingrediente: faina neagra de grau, apa, faina integrala de grau (10%), faina fraham din grau, tarate de grau, faina de secara, drojdie, ulei vegetal de palmier, detxroza, gluten din grau, maia acida din grau, sare iodata, faina de malt (din orz), faina de grau fermentata, faina de soia, otet de vin, fibre din citrice, enzime.

  • Cod intern: 5941143013166
  • Continut: paine din faina integrala
  • Cantitate neta: 600 g
  • Prezentare: Pachet
  • Pastrare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Vel Pitar Cozonac de Post cu Rahat 500 g
6,50 lei
Vel Pitar Baton cu Seminte de Mac 160 g
1,50 lei
Vel Pitar Baton cu Unt Presarat cu Seminte de Susan 160 g
1,50 lei
Vel Pitar Paine Sandwich din Faina Neagra de Grau 500 g
2,30 lei