Vel Pitar Gourmand Paine cu Seminte 500 g

Vel Pitar

3,60 lei

Vel Pitar Gourmand Paine cu Seminte 500 g 3,60 lei

Vel Pitar Gourmand Paine Dietetica - Integrala de Grau cu Adaos de Seminte, Feliate 500 g. Ingrediente: faina dietetica-integrala de grau (57%), apa, seminte de...

Mai multe detalii despre acest produs...

Despre acest produs

Vel Pitar Gourmand Paine Dietetica - Integrala de Grau cu Adaos de Seminte, Feliate 500 g. Ingrediente: faina dietetica-integrala de grau (57%), apa, seminte de in (6,85%), seminte de floarea soarelui (2,85%), decor (fulgi de ovaz, tarate de grau), gluten de grau, drojdie, sare iodata, faina de soia, maia de grau deshidratata, enzime.

  • Cod intern: 5941143024698
  • Continut: paine dietetica integrala
  • Cantitate neta: 500 g
  • Prezentare: Pachet
  • Pastrare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Review-uri de la clienti

Nu exista nici o impresie. Adauga tu una.

Politici & planuri
policy

Incercam sa livram produsele comandate in aceeasi zi in care comanda a fost plasata. Produsele sunt alese cu mana, de catre angajatii nostri pregatiti in aceste sens, pentru a respecta toate regulile de igiena si conformitate a produselor. Produsele sunt asezate in asa fel incat sa nu se distruga in timpul transportului in plase/cutii de cumparaturi. Comenzile sunt livrate de catre curierii proprii, NU soferi ai serviciilor de curierat.

Produse din aceeasi categorie
Vel Pitar Cozonac de Post cu Rahat 500 g
6,50 lei
Vel Pitar Franzela din Faina de Grau Neagra 300 g
1,40 lei
Vel Pitar Franzela Deplina din Faina Neagra de Grau 300 g
1,20 lei
Vel Pitar Cozonac cu Nuca, Stafide si Cacao 500 g
8,00 lei