comercial.nasticom@gmail.com

 

Strada Traian Vuia,
nr. 134, Cluj-Napoca

 

Tel./Fax: 0264/416610
             0264/417552
             0741 181 133
             0722 212 001

 

CUI 4045390
J12/1795/1993

 

Departament Vanzari

 

Sugestii si reclamatii

Despre noi

Societatea NASTICOM IMPEX S.R.L. - companie de distributie si retail, a fost infiintata in anul 1993, iar in momentul de fata reprezinta unul dintre cei mai importanti actori in sectorul retail si de distributie.

Misiunea noastra este de a satisface cele mai inalte cerinte ale clientilor, oferindu-le in acest sens solutii practice si standarde inalte de calitate ale serviciilor noastre.


Valorile noastre:

RESPECT

Pentru noi, respectul reprezinta fundatia solida a oricarui business win-to-win. Ne respectam atat la nivelul organizatiei, cat si in relatiile cu clientii nostri. Pentru noi toti, angajatii si clientii sunt parteneri de business.


INTEGRITATE

Suntem onesti, transparenti in luarea deciziilor si ne place sa ne consultam in luarea deciziilor. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism.


PASIUNE

Punem multa pasiune si inovatie in ceea ce facem.


CALITATE

Calitatea superioara a serviciilor si produselor oferite de firma noastra constituie criteriul de baza pentru obtinerea satisfactiei clientilor nostri.


PERFORMANTA

In tot ceea ce facem incercam sa atingem cel mai inalt nivel. Pentru a obtine performanta e nevoie de idei creative, atitudine vizionara, determinare in munca, adaptabilitate si grija fata de clienti.


In momentul de fata societatea are un numar de 120 de angajati devotati si este intr-o continua expansiune.


9 magazine proprii:

 Depozit pentru vanzarea en-gross - Str. Traian Vuia 134

Magazin Alimentar – Str. Traian Vuia, nr. 134

Magazin Nasti&Co 1 – B-dul Eroilor, nr. 48

Magazin Nasti&Co 2 – Str. Bistritei, nr. 85
Magazin Nasti&Co 3 - Str. Pasteur, nr 22-24
Magazin Nasti&Co 4 - P-ta Cipariu, nr 15
Magazin Nasti&Co 5 - Str. Septimiu Albini, nr 109

 Magazin Nasti&Co 6 - Str. Oasului, nr 86-90

Magazin Taku Art – Str. Bistritei


Increderea pe care ne-au acordat-o partenerii nostri, contractele de distributie care dureaza de la infintarea firmei, stabilitatea financiara, fluctuatia redusa a personalului, pregatirea profesionala a acestuia si calitatea serviciilor prestate, ne-au ajutat sa facem diferenta pe piata in randul celorlalte firme de distributie si sa ne consolidam ca fiind cea mai buna alegere in realizarea unor colaborari de lunga durata. 


Cu pasi marunti, dar siguri, consecventi si sustinuti de colaborarea cu partenerii nostrii am reusit in timp sa satisfacem nevoile a peste 5000 de clienti. Suntem intr-o continua crestere si imbunatatire a serviciilor prestate.